Wie zijn wij?

Voorzitter MR - oudergeleding

Mijn naam is Inge Franssen-Dewarrimont. Mijn dochtertje Julia zit in groep 3a. Ik ben werkzaam als juriste op het gebied van arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht. Hoewel dit een heel andere tak van sport is dan het onderwijsrecht, helpt mij dat wel in mijn werkzaamheden voor en betrokkenheid bij de MR. Mochten er zaken spelen of vragen zijn, dan voel je vrij om mij aan te spreken op het schoolplein of een e-mail te sturen naar de mailbox van de MR in schoudercom of via ons e-mailadres, mr.decramignon@komleren.nl.

Lid MR - oudergeleding

Mijn naam is Githe Bessems-Clermonts. Ben moeder van Seb (5 jaar), leerling  van groep 1/2 en van Lott (2jaar). Als  kersvers MR-lid ga ik me vol energie en enthousiasme inzetten voor onze school. Mijn ervaring als adviseur gezondheidsbevordering bij de GGD Zuid-Limburg zal mij beslist van pas komen. Als MR zorgen we samen voor een fijne schooltijd van alle kinderen. Als vertegenwoordiger van ouders neem ik mijn taak serieus. Spreek me vooral aan op het schoolplein, in de buurt of mail naar mr-decramignon@komleren.nl

Lid MR - oudergeleding

Mijn naam is Evelien Herps en ik ben moeder van drie kinderen, waarvan de twee jongste op de Cramignon zitten; Merel in groep 7 en Sofia in groep 4. Ik werk als docent aardrijkskunde op SG Groenewald in Stein. Vanuit mijn ervaring in het voortgezet onderwijs en mijn betrokkenheid bij de Cramignon probeer ik een bijdrage te leveren aan het goed functioneren van onze school. Als jullie vragen, opmerkingen of ideeën hebben, spreek me aan bij school of mail naar mr.decramignon@komleren.nl.

Eva Jansen, groep 8
Lid MR - personeelsgeleding

Sittah Huntjens – groep 5
Secretaris MR- personeelsgeleding

Linda Smeets, groep 7
Lid MR - personeelsgeleding