Wie zijn wij

 

 

 

Inge Dewarrimont

 

Voorzitter MR - oudergeleding

Mijn naam is Inge Franssen-Dewarrimont. Mijn dochtertje Julia zit in groep 2. Ik ben werkzaam als juriste op het gebied van arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht. Hoewel dit een heel andere tak van sport is dan het onderwijsrecht, helpt mij dat wel in mijn werkzaamheden voor en betrokkenheid bij de MR. Mochten er zaken spelen of vragen zijn, dan voel je vrij om mij aan te spreken op het schoolplein of ons een e-mail te sturen (mr punt cramignon apestaart kom-leren punt nl).

 

Björn Nievergeld

 

Lid MR - oudergeleding

Mijn naam is Björn Nievergeld en ik ben de vader van Noud (groep 4) en Lieke (groep 2). In het dagelijks leven ben ik manager bij een IT Consultancy bedrijf. De kennis en ervaring uit mijn werk gebruik ik om van toegevoegde waarde te zijn voor onze basisschool, de Cramignon. Mochten er vragen of zorgen zijn, spreek mij dan aan bij de poort. Of stuur dit naar mr.cramignon@kom-leren.nl.

 

Evelien Herps

Lid MR - oudergeleding

Mijn naam is Evelien Herps en ik ben moeder van drie kinderen; Jens zit in groep 7, Merel in groep 5 en Sofia in groep 2A. Ik werk als docent aardrijkskunde op SG Groenewald in Stein. Vanuit mijn ervaring in het voortgezet onderwijs en mijn betrokkenheid bij de Cramignon probeer ik een bijdrage te leveren aan het goed functioneren van onze school. Als jullie vragen, opmerkingen of ideeën hebben, spreek me aan bij school of mail naar mr punt cramignon apestaart kom-leren punt nl.

 

 

 

 

 Anouk Steijns - groep 1/2 AAnouk Steijns - groep 1/2 A

Lid MR - personeelsgeleding 

 

Inline imageEva Jansen, groep 8

Lid MR - personeelsgeleding

 

 

 

Sittah Huntjens – groep 6Sittah Huntjens – groep 5

Secretaris MR- personeelsgeleding 

 

 

 

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren