Klavertje Vier

 

 

Samen maken wij onze eigen Cramignon.
Doe je mee?

 

We danken onze naam aan de bekende reidans die tijdens de Bronk vol overgave wordt gedanst in de straten van Eijsden: hand in hand. Zo hebben we ook ons onderwijs ingericht.

 

Samenwerking vinden we heel belangrijk; binnen het team, tussen de kinderen, met de partners in de brede school, en natuurlijk ook met u als ouder. Samen zorgen we voor een prettige leeromgeving waar kinderen gelukkig zijn en kunnen groeien.

 

 

Bekijk hier ons Skem project 'muziek'!

 

 

Bekijk hier ons Skem project 'drama'!

 

 

Bekijk hier ons Skem project 'beeldende vorming'!

 

 

 

 

Onze kernwaarden

Icon baas over eigen werk

Baas over je eigen
werk.

Leren omgaan met je gevoel

Leren omgaan
met je gevoel

Ontdekken waar jij gelukkig van wordt.

Ontdekken waar jij gelukkig van wordt.

In Eijsden liggen jouw roots.

In Eijsden
liggen jouw 'roots'.

Onze missie

Op Basisschool de Cramignon staat de persoonlijke ontwikkeling van kinderen centraal. De kinderen leren alle praktische vaardigheden die ze de rest van hun leven hard nodig hebben, zoals lezen, schrijven en rekenen.

 

De kinderen leren ook hoe ze gelukkig kunnen zijn met zichzelf, waar hun kracht ligt en hoe ze hun talenten verder kunnen ontwikkelen.

 

Dankzij die waardevolle inzichten zijn de kinderen in staat een leven lang te groeien. Zo kunnen ze zijn wie ze graag willen worden.

 

Meer informatie

Onze missie

Nieuws & Actueel
Kinderboekenmarkt

Donderdag 7 oktober is meteen na schooltijd  onze kinderboekenmarkt in de theaterzaal. Wil je mee doen? Geef je dan op bij de leerkracht. Zorg zelf voor een kleedje om alles leuk uit te stallen. 

We hopen dat veel kinderen boeken komen kopen om thuis fijn te lezen. Een dun boek zal 1 euro kosten en een dik boek 2 euro. Het is fijn als iedereen gepast geld mee neemt.

1 oktoberLees verder
Kinderboekenweek

Op woensdag 6 oktober start onze kinderboekenweek met een spetterend dansoptreden van al onze kinderen (buiten, op het plein aan de voorkant). We vinden het leuk als veel ouders komen kijken. Ook mogen boeken voor de kinderboekenmarkt al vanaf maandag 4 oktober bij ons worden ingeleverd.

1 oktoberLees verder
Open dag harmonie├źn in Eijsden 10 juli

Op zaterdag 10 juli is de open dag van beide harmonie├źn in Eijsden.Ga langs, neem een kijkje, maak samen muziek! Op bijgevoegde poster is meer info te vinden

Kalender
23 oktober Herfstvakantie
11 november Sint Maarten
2 december sint op school
5 december Sinterklaas
22 december kerstviering
25 december 1e kerstdag
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren