Klavertje Vier

 

 

Samen maken wij onze eigen Cramignon.
Doe je mee?

 

We danken onze naam aan de bekende reidans die tijdens de Bronk vol overgave wordt gedanst in de straten van Eijsden: hand in hand. Zo hebben we ook ons onderwijs ingericht.

 

Samenwerking vinden we heel belangrijk; binnen het team, tussen de kinderen, met de partners in de brede school, en natuurlijk ook met u als ouder. Samen zorgen we voor een prettige leeromgeving waar kinderen gelukkig zijn en kunnen groeien.

 

 

Bekijk hier ons Skem project 'beeldende vorming' 2021/2022!

 

Bekijk hier ons Skem project 'muziek' 2021/2022!

 

 

Bekijk hier ons Skem project 'drama' 2021/2022!

 

 

 

 

 

 

Onze kernwaarden

Icon baas over eigen werk

Baas over je eigen
werk.

Leren omgaan met je gevoel

Leren omgaan
met je gevoel

Ontdekken waar jij gelukkig van wordt.

Ontdekken waar jij gelukkig van wordt.

In Eijsden liggen jouw roots.

In Eijsden
liggen jouw 'roots'.

Onze missie

Op Basisschool de Cramignon staat de persoonlijke ontwikkeling van kinderen centraal. De kinderen leren alle praktische vaardigheden die ze de rest van hun leven hard nodig hebben, zoals lezen, schrijven en rekenen.

 

De kinderen leren ook hoe ze gelukkig kunnen zijn met zichzelf, waar hun kracht ligt en hoe ze hun talenten verder kunnen ontwikkelen.

 

Dankzij die waardevolle inzichten zijn de kinderen in staat een leven lang te groeien. Zo kunnen ze zijn wie ze graag willen worden.

 

Meer informatie

Onze missie

Nieuws & Actueel
Carnaval 2023!!!

Beste ouders/verzorgers,

 

Over een aantal weken staat Carnaval weer voor de deur en we zijn al volop bezig met de voorbereidingen hiervoor! De planning is bijna helemaal rond en samen met de Tangram gaan we er een super mooi feest van maken.

 

Op dit moment willen jullie alvast op de hoogte brengen van een aantal zaken:

 

De optocht zal op 17 februari plaatsvinden.

 

Het programma die dag ziet er als volgt uit:

08:30-08:45u.

Opstarten in eigen groep

08:45-09:00u.

Polonaise door de school

09:00-11.30u.

eigen programma

11:30-12:45

pauze/verkleden/schmincken (Zo veel mogelijk thuis)

12:45-13:00u.

Verzamelen samen met Tangram (locatie volgt)

13:00-14:00

Optocht

14:00-15:00u.

Hossen in ‘de Blow’

Vanaf 15:00u.

Ophalen of verder hossen waarbij de ouders de verantwoordelijkheid dragen

 

  • Voor de BSO is het moeilijk om tussen 11:30 en 12:45 alle leerlingen op te vangen, te schminken en aan te kleden (verkleden), de vraag daarom om leerlingen tijdens dit uurtje thuis op te vangen of te kijken of ze eventueel bij een vriendje/vriendinnetje terecht kunnen.

De leerlingen worden tot 15:00u. verwacht in de zaal bij 'de Blow', daarna mogen de leerlingen naar huis of mogen ze nog even verder hossen waarbij de verantwoordelijkheid vanaf 15:00u bij ouders ligt.

 

Voor de optocht zijn we nog op zoek naar:

  • Ouders die mee willen lopen bij een groep (opgeven bij groepsleerkracht);
  • Ouders die met een muziekauto/aanhangwagen mee willen rijden (opgeven bij meester Luc);
  • Ouders die eventueel een muziekinstallatie of aggregaat te beschikking hebben om muziek mee te draaien tijdens de optocht (opgeven bij meester Luc);
  • Ouders die een bolderkar of iets dergelijks hebben die we mogen aankleden om bij de verschillende groepen mee te laten lopen (opgeven bij groepsleerkracht);
  • Ouders die eventueel een Cabrio of mooie auto ter beschikking hebben om het prinsenpaar mee te vervoeren tijdens de optocht! (Opgeven bij meester Luc)

 

Mocht je een echte carnavalsvierder zijn en lijkt het je leuk om nog mee te denken over de verder invulling van het programma. Stuur dan een berichtje naar meester Luc. We kunnen alle hulp namelijk goed gebruiken bij de werkgroep Carnaval!

 

Feestelijke groet,

 

Werkgroep CARNAVAL

13 januariLees verder
Kerstdiner!

Beste ouders/verzorgers,

 

De Sint is weer terug naar Spanje, maar bij ons op de Cramignon zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor kerstmis!

 

Dit jaar willen we graag een SJIEK kerstdiner organiseren op woensdag 21 december. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig. We willen namelijk net als bij de lunch van vorig jaar, aan jullie vragen om iets lekkers te maken voor de kinderen. Zowel via Schoudercom, als op de intekenlijsten in de klas, kunnen jullie je opgeven om iets lekkers voor het kerstdiner te maken! Dit doe je bij de groepsleerkracht en hierbij is het belangrijk om aan te geven wat je maakt en voor hoeveel kinderen (hoeveel stuks) je iets maakt!

 

Laten we er samen een mooi kerstdiner voor maken! Wij als werkgroep kerst zorgen voor de aankleding en hebben er nu al zin in!

 

Groetjes werkgroep Kerst

 

Ps. Deze link ter inspiratie!

https://www.lekkerensimpel.com/12x-hapjes-voor-het-kerstdiner-op-school/

 

7 decemberLees verder
INLEVEREN ROUSSEAU ACTIE

Beste ouders/verzorgers,

 

Morgen vrijdag 25 november is de laatste dag om jullie bestellijsten voor de Rousseau actie in te leveren. 

 

Door bij ons te bestellen ontvangen jullie niet alleen de lekkerste chocolade, maar steunen jullie ook nog eens onze school! Van elk verkocht artikel ontvangen wij namelijk een deel van de opbrengst, dit bedrag komt volledig ten goede aan de aanschaf van materialen en het organiseren van activiteiten voor de kinderen.

 

In de bijlage staat nogmaals de bestellijst mochten jullie deze nodig hebben!

 

Aarzel niet, steun de school en bestel!!

 

Groetjes Werkgroep Kerst

24 novemberLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren