Klavertje Vier

 

 

Samen maken wij onze eigen Cramignon.
Doe je mee?

 

We danken onze naam aan de bekende reidans die tijdens de Bronk vol overgave wordt gedanst in de straten van Eijsden: hand in hand. Zo hebben we ook ons onderwijs ingericht.

 

Samenwerking vinden we heel belangrijk; binnen het team, tussen de kinderen, met de partners in de brede school, en natuurlijk ook met u als ouder. Samen zorgen we voor een prettige leeromgeving waar kinderen gelukkig zijn en kunnen groeien.

 

 

Bekijk hier ons Skem project 'beeldende vorming' 2021/2022!

 

Bekijk hier ons Skem project 'muziek' 2021/2022!

 

 

Bekijk hier ons Skem project 'drama' 2021/2022!

 

 

 

 

 

 

Onze kernwaarden

Icon baas over eigen werk

Baas over je eigen
werk.

Leren omgaan met je gevoel

Leren omgaan
met je gevoel

Ontdekken waar jij gelukkig van wordt.

Ontdekken waar jij gelukkig van wordt.

In Eijsden liggen jouw roots.

In Eijsden
liggen jouw 'roots'.

Onze missie

Op Basisschool de Cramignon staat de persoonlijke ontwikkeling van kinderen centraal. De kinderen leren alle praktische vaardigheden die ze de rest van hun leven hard nodig hebben, zoals lezen, schrijven en rekenen.

 

De kinderen leren ook hoe ze gelukkig kunnen zijn met zichzelf, waar hun kracht ligt en hoe ze hun talenten verder kunnen ontwikkelen.

 

Dankzij die waardevolle inzichten zijn de kinderen in staat een leven lang te groeien. Zo kunnen ze zijn wie ze graag willen worden.

 

Meer informatie

Onze missie

Nieuws & Actueel
Organisatie eindactiviteit en startfeest

Beste ouders/verzorgers,


We gaan weer op het einde van het jaar aan en dat betekent dat we gaan beginnen met de voorbereidingen voor zowel de eindactiviteit, als de organisatie van het startfeest. Ook dit jaar hebben we jullie hulp hard nodig bij het organiseren, maar zeer zeker ook bij het bedenken van deze feesten/activiteiten. 


Lijkt het je leuk om mee te denken en te helpen bij de organisatie van een van deze, of beide feesten? Dan willen we je graag uitnodigen om op woensdag 17 mei van 14:45-15:30u samen met ons te brainstormen. Samen kunnen we er dan voor zorgen, dat we het jaar op een leuke manier kunnen afsluiten en dat we ook volgend schooljaar weer met een knallend startfeest kunnen beginnen.


Aanmelden kan tot maandag 15 mei bij meester Luc. Mocht je eventueel woensdag niet kunnen, maar heb je wel leuke idee├źn of suggesties voor een van de twee of beide feesten, stuur dan een berichtje naar meester Luc. 

 

We hopen jullie dan te zien!


Groetjes werkgroep eindactiviteit en startfeest

Laatste update Carnaval

Beste ouders/verzorgers!

 

Morgen is het dan eindelijk zo ver en gaan we met beide scholen samen carnaval vieren! 

 

Het programma zal er morgen als volgt uit zien:

 

08:35 = polonaise met de hele school en alle prinsen en prinsessen. De polonaise zal beneden op het plein en in de kleuterklassen plaatsvinden en we zouden het leuk vinden als jullie allemaal komen kijken!!

 

Leerlingen mogen verkleed naar school komen!!!!!

 

tot 11:30 = hebben de leerlingen eigen programma in de groep en worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de optocht

 

11:30 =  gaan de leerlingen naar huis! (Tenzij anders doorgegeven aan groepsleerkrachten en BSO)

 

11:30-12:45 =  pauze (voorbereiden en lunchen thuis)

 

12:45 = verzamelen bij de Bron (Breusterhof 45, Eijsden) Groepsleerkrachten zullen hier klaar staan om de leerlingen op te vangen! Ook zullen er balonnen hangen, waaraan de leerlingen kunnen zien waar hun groep zicht verzameld!

 

13:00-14:00 = optocht door eijsden! In de bijlage kunnen jullie de route vinden! Mocht je niet mee lopen, maar wel tijd hebben, kom dan gezellig kijken!!! 

 

14:00-15:00 =  lekker samen feesten bij die Blow (Prins Bernhardstraat 4, Eijsden) Leerlingen zijn verplicht om tot 15:00u te blijven. Voor de leerlingen is er een glaasje ranja, wat chips en een lekker koekje geregeld. 

 

Vanaf 15:00 = ligt de verantwoordelijkheid bij ouders, maar kan er zeker nog lekker gefeest worden!

 

Samen maken we er een feestje van!

 

Groetjes Werkgroep Carnaval

 

16 februariLees verder
Oproep Zaate Hermenie

Beste ouders/verzorgers, familie en vrienden

 

Voor de Zaate hermenie zijn we nog op zoek naar enthousiaste ouders, familie en/of vrienden!!!

 

DUS, heb je volgende week vrijdag (17 februari) tussen 13:00-14:00 tijd en heb je zin om mee te spelen tijdens de kinderoptocht?

 

Geef je dan snel op via:

 

kinderoptochteijsden@gmail.com

 

Laten we er samen een knallende Carnaval van maken hier in Eijsden!

 

 

 

9 februariLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren