Klavertje Vier

 

 

Samen maken wij onze eigen Cramignon.
Doe je mee?

 

We danken onze naam aan de bekende reidans die tijdens de Bronk vol overgave wordt gedanst in de straten van Eijsden: hand in hand. Zo hebben we ook ons onderwijs ingericht.

 

Samenwerking vinden we heel belangrijk; binnen het team, tussen de kinderen, met de partners in de brede school, en natuurlijk ook met u als ouder. Samen zorgen we voor een prettige leeromgeving waar kinderen gelukkig zijn en kunnen groeien.

 

 

Bekijk hier ons Skem project 'beeldende vorming' 2021/2022!

 

Bekijk hier ons Skem project 'muziek' 2021/2022!

 

 

Bekijk hier ons Skem project 'drama' 2021/2022!

 

 

 

 

 

 

Onze kernwaarden

Icon baas over eigen werk

Baas over je eigen
werk.

Leren omgaan met je gevoel

Leren omgaan
met je gevoel

Ontdekken waar jij gelukkig van wordt.

Ontdekken waar jij gelukkig van wordt.

In Eijsden liggen jouw roots.

In Eijsden
liggen jouw 'roots'.

Onze missie

Op Basisschool de Cramignon staat de persoonlijke ontwikkeling van kinderen centraal. De kinderen leren alle praktische vaardigheden die ze de rest van hun leven hard nodig hebben, zoals lezen, schrijven en rekenen.

 

De kinderen leren ook hoe ze gelukkig kunnen zijn met zichzelf, waar hun kracht ligt en hoe ze hun talenten verder kunnen ontwikkelen.

 

Dankzij die waardevolle inzichten zijn de kinderen in staat een leven lang te groeien. Zo kunnen ze zijn wie ze graag willen worden.

 

Meer informatie

Onze missie

Nieuws & Actueel
INLEVEREN ROUSSEAU ACTIE

Beste ouders/verzorgers,

 

Morgen vrijdag 25 november is de laatste dag om jullie bestellijsten voor de Rousseau actie in te leveren. 

 

Door bij ons te bestellen ontvangen jullie niet alleen de lekkerste chocolade, maar steunen jullie ook nog eens onze school! Van elk verkocht artikel ontvangen wij namelijk een deel van de opbrengst, dit bedrag komt volledig ten goede aan de aanschaf van materialen en het organiseren van activiteiten voor de kinderen.

 

In de bijlage staat nogmaals de bestellijst mochten jullie deze nodig hebben!

 

Aarzel niet, steun de school en bestel!!

 

Groetjes Werkgroep Kerst

24 novemberLees verder
Rousseau Actie

Beste Ouders/verzorgers,

 

Ook dit jaar is het weer mogelijk om via onze school kerstchocolade van ROUSSEAU te bestellen. Door bij ons te bestellen ontvangen jullie niet alleen de lekkerste chocolade, maar steunen jullie ook nog eens onze school! Van elk verkocht artikel ontvangen wij namelijk een deel van de opbrengst, dit bedrag komt volledig ten goede aan de aanschaf van materialen en het organiseren van activiteiten voor de kinderen.

 

Natuurlijk mogen ook familie, vrienden en anderen mee bestellen.

 

Vandaag hebben alle leerlingen een bestellijst mee naar huis gekregen. Deze bestellijsten kunnen tot uiterlijk 25 november bij de juf of meester worden ingeleverd.

 

Het totaalbedrag dient te worden overgemaakt op

rekeningnummer NL28 RABO 0101 0923 69 t.n.v. Oudervereniging de Cramignon.

Vergeet niet de naam & groep van het kind in de omschrijving te vermelden!

 

Op vrijdag 16 december krijgt iedereen dan de bestelde chocolade!!

 

Groetjes werkgroep kerst 

 

11 novemberLees verder
Bezoek JIM in het MECC op 4 november

Beste ouders van de groepen 3 t/m 8,

 

Ondertussen het derde nieuwsbericht. Deze ter informatie!

 

De eerste vrijdag na de herfstvakantie, 4 november, heeft JIM (Jumping indoor Maastricht) ons uitgenodigd om met de school langs te komen in het MECC. Als sportieve beweegschool zeggen wij daar natuurlijk graag ja tegen.

Deze dag staat in het teken van de paardensport waarbij de klas verschillende ''workshops'' zal bezoeken. Denk dan aan: de dierenarts, hoefsmid, gezonde voeding voor dier en mens, topsport, pony knuffelen en nog véél meer!

 

Vrijdag 4 november zijn de kinderen dus de gehele dag weg. We vertrekken met zijn allen rond 10.45 met bussen en zijn om rond 14.00 weer terug. De kinderen komen op de normale tijd naar school en verzamelen in de klas.

 

De organisatie streeft ernaar om ons weer om 14.00 bij school terug te brengen, maar houd er rekening mee dat de mogelijkheid bestaat dat de kinderen iets na 14.10 nog niet terug zijn. Zijn we eerder terug dan verzamelen we eerst in de klas waarna de kinderen gewoon om 14.10 naar huis mogen.

 

De kinderen blijven de hele dag samen met hun klas, de leerkracht en hulpouders die aangegeven hebben dat ze willen helpen. U krijgt hiervoor een bericht in uw SchouderCom inbox.

 

Geef uw kind hun normale eten en drinken mee. Aangezien dit een sportief uitje is vragen wij om de kinderen gezonde tussendoortje mee te geven en geen zakkensnoep, chips etc.

 

Hopende u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven.

 

Met sportieve groet,

Jobbe

 

21 oktoberLees verder
Kalender
5 december Sinterklaas
21 december Kerstviering
25 december 1e kerstdag
26 december 2e kerstdag
26 december Kerstvakantie
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren