Bezoek JIM in het MECC op 4 november
21 oktober 2022

Beste ouders van de groepen 3 t/m 8,

 

Ondertussen het derde nieuwsbericht. Deze ter informatie!

 

De eerste vrijdag na de herfstvakantie, 4 november, heeft JIM (Jumping indoor Maastricht) ons uitgenodigd om met de school langs te komen in het MECC. Als sportieve beweegschool zeggen wij daar natuurlijk graag ja tegen.

Deze dag staat in het teken van de paardensport waarbij de klas verschillende ''workshops'' zal bezoeken. Denk dan aan: de dierenarts, hoefsmid, gezonde voeding voor dier en mens, topsport, pony knuffelen en nog véél meer!

 

Vrijdag 4 november zijn de kinderen dus de gehele dag weg. We vertrekken met zijn allen rond 10.45 met bussen en zijn om rond 14.00 weer terug. De kinderen komen op de normale tijd naar school en verzamelen in de klas.

 

De organisatie streeft ernaar om ons weer om 14.00 bij school terug te brengen, maar houd er rekening mee dat de mogelijkheid bestaat dat de kinderen iets na 14.10 nog niet terug zijn. Zijn we eerder terug dan verzamelen we eerst in de klas waarna de kinderen gewoon om 14.10 naar huis mogen.

 

De kinderen blijven de hele dag samen met hun klas, de leerkracht en hulpouders die aangegeven hebben dat ze willen helpen. U krijgt hiervoor een bericht in uw SchouderCom inbox.

 

Geef uw kind hun normale eten en drinken mee. Aangezien dit een sportief uitje is vragen wij om de kinderen gezonde tussendoortje mee te geven en geen zakkensnoep, chips etc.

 

Hopende u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven.

 

Met sportieve groet,

Jobbe

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren